Tävling

Ikväll är det dressyrtävling och för första gången ever så är jag nervös. Jag har varit nervös för hopptävlingar, men dressyr... aldrig varit med om tanken att ens vara nervös på dem.. Konstigt Konstigt.
Sikina var totalt underbar i fredags, gud vad jag älskar den hästen, men i går så red jag på Charmer för jag skulle rida i täten och jag kände mig inte helt hundra på att rida Sikina då. Hade kanske gått bra, men vi stötte på en del konstiga saker, så jag är glad att jag inte gjorde det... Även om det hade varit bra om jag gjort det. Jaja.
Myggbett i princip överallt. Gårdagen var rolig!!

Tänkte bara droppa in o säga något. Skriver kanske när jag kommer hem, beror helt på vad klockan hinner bli...Vi var oerhört effektiva idag o jag kom hem för 30 min sen.
196 poäng. 196 poäng av 290, jag har satt ribban högt nu alltså!! Helt sjukt...
Haha, såklart fick jag en lite pik för min skänkel, vet ju att jag måste jobba mer med den. Jag kom på mig själv med det också... Roligaste var ju att glasögonen gled ner så att de till slut var långt nere på nästippen... Alla märkte det, så det var väll lite ironsikt ^^
Ska ta det lite lungt nu i veckan så att jag vilar mig lite, har rört på mig väldigt mycket, mer än vanligt. Är inte van vid sånt.. ^^(Ska man bli trött av det? Är väll mycket för vädret också...)
Jag kom etta i alla fall! Oerhört kul, numera är man alltså klubbmästare för juniorerna :D Akta er seniorer, i höst kommer jag efter er.. xD hehe
Såklart glömde jag rosetten... smart?

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel & ByråBekymmer

lycka till i tävlingen!

tack för din röst! massa kram!

2008-06-07 @ 12:27:17
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0