Jag är så trött, Så trött.

Jag är oerhört trött, men eftersom att jag inte kan sova mer än 8 timmar numera så kan jag inte sova ut.
Ensam hemma, tittar på TV.

Det känns som om den här bloggen håller på att bli ganska oaktiv. Jag får ta tag i det i veckan, helt enkelt.

Högskoleprovet är över om exakt en vecka.
Imorgon ska jag shoppa nya ridstövlar

Sjuka människa.

Sjuk igen, I hate it. Inte så farligt ifs, men klaga gör det lite roligare.

Min älskade kusin, how Iv'e missed you. Jag kommer till dig på kristihemmelsfärd, vare sig du är hemma eller inte.
Min morfar är gullig, mormor med <3

Lov

Det långa påsklovet är här.
Idag var pappa hemma tidigt,
och igår satt jag och Jenny och pratade lite för länge. Väldigt bra diskussioner, dock, och våra lika åsikter är så tydliga ibland, precis som en av de få skillnader vi har.
Träffade en gammal kompis vid namn Anna idag också, vi gjorde en klassiker när vi skulle träffas först och gick förbi varandra, ha!
Morgondagen blir det plugg, plugg, plugg. Lördagen samma sak, den första fria lördagen på länge. Söndag är jag i Enköping hela dagen, måndag ska jag försöka övningsköra och gå en sväng. Tisdag och onsdag ska jag vara i stallet på påsklovsaktiviteter, och torsdag + fredag fortsätter Dessies kulturutbildning. Björn fyller år på fredag såman får väll ringa och gratta, sen är det ridning igen. Hade ju tänkt rida för Sophie, men eftersom att jag inte har några pengar så kan jag inte det. Söndag är allt back to normal, undrar om det inte var US möte då, det får jag ta och kolla upp.
På torsdag invigs också gallerian i Vällingby, den ska man gå på.
Jag orkar inte riktigt skriva något duktigt just nu, kommer i morgon.

Amusing...

Gårdagen var väldigt underhållande, men samtidigt frustrerande.
Fredagen gav mig en ny syn på allt, och jag kan riktigt skratta åt det hela.



Vad skriver du för?

När du skriver blogg, vad skriver du för? Skriver du för att du impulsivt är irriterad eller för att du faktiskt har något att säga? Skriver du för att du tycker något i ditt liv är lite smått ironiskt eller för att du sett något som påverkar oss alla, och som faktiskt kan nå en stor målgrupp?

Kenza tjänar ungefär 45 000 i månaden på sin blogg. Jag avundas de pengar hon får, och kan inte säga att jag inte är avundsjuk. Mitt liv skulle lätt bli lite roligare om jag inte behövde använda mina sparade pengar till att utöka till ett pluskort hos SL.
Men jag vill inte ha en blogg som hennes. Den saknar stadga, visst hon är modell och därför vacker, men WTF är det för grejer hon egentligen säger på sin blogg? Säger hon något över huvudtaget?

Hellre att man har en blogg där man själv kan reflektera över saker som betyder något för ens framtid, än det jobbiga valet av två outfits.
Rädda världen från bloggar som smutskastar människorna runtomkring och som tycker att det är ooh så pinsamt att lägga upp bilder på sig själv i ansiktsmask, men som ändå bjuder på det.
Men glöm inte bort att också rädda världen från åsikter om dessa människor. Sluta gå in på deras sidor, så kommer de att sluta bli sponsrade. Om ni redan vet att de inte har något att bidra till eran vardag, varför ens kolla på deras blogg?

Skriv vad du själv känner på din blogg. Men tänk på konsekvenserna på människor runtomkring dig. Vi människor har viktigare saker för sig än att behöva fundera om det var mig den där människan skrev om i sin blogg.

Veckan, allt möjligt!

Börja om igen, tack!
Veckan kunde inte börjat bättre, hade tre helt glädje fyllda dagar. Måndags fick jag äntligen tillbaka mitt busskort och åkte för att lämna tillbaka mitt gamla.
Tisdagen blev jag äntligen klar med designmodellen (Friggeboeden)

Jag dissar H&M
Onsdagen var jag ledig på förmiddagen och städade upp hemma, jättefint blev det i köket. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att köpa lite nya grejer, helt underbart var det. Hårddissar H&M nu, deras storlekar är felproportionerade för mig.. Gick istället in på Åhlens, köpte trosor o en ny sportBH som jag velat göra länge. Använde då mitt presentkort till det...

I like Kicks
Gick ner till Kicks för att köpa ny mascara och försöka hitta en bra foundation i en vimmlande värld full av hemska sådana... Stod där vi Dior ett tag (använder deras mascara, dels eftersom att det är dubbelt så mycket i en sådan som i vanliga, men inte dubbelt så dyrt, dels därför att jag gillar den) och så kom det fram en gullig expedit och frågade om jag ville ha hjälp. Lättnad!! Jag accepterade hennes hjälp och hittade en mjuk, dryg och ganska så dyr sådan. 625 kr blev det och så sa hon att om jag handlade för 800 så skulle jag få en gåva från Dior, men det hade jag inte råd med. Men gullig som hon var så fick jag det iallafall! Mascara, ögonskugga, kajal, foundation, prafym och en ny necesär. Min vecka kunde ha slutat där, så hade jag blivit glad!
Mamma tycker så klart att jag lyxar när jag handlar för så mycket, och det tycker jag också, för nu har jag inga pengar kvar. Haha, oops. Fast jag ska ju få min lön också.

Tävling
På lördag så är det dressyrtävling. Med det flytet jag har haft i veckan, så kommer jag nog att vara ganska så farlig. Om jag bara kan få kläm på de där högergaloppfattningarna så ska det nog lösa sig...

I don't really want to think of the end. So I say as Hagrid: What will come, will come, and we'll have to face it when it does.
There is no point of arguing, but if I'm not happy in this situation, then what am I else suppose to do?

Torsdag;

Tack, Du har nog räddat min sommar!!

Ami fyller år idag! Grattis.

Kolla in Benji Schwimmer, han är heelt grym på att dansa. Förra året gjorde han en helt underbar koreografi också till de andra i So you think you can dance.. Svenska varianten kommer den 24 mars på kanal 5, håll utkik! En serie jag troligen kommer att följa, om den håller stilen.

FanFanFan.

Fan. Jag har tappat mitt busskort.
RING om du hittar det! Bör ligga i stallet någonstans.

Såklart därför.

"Men är verkligen Amerika redo för en kvinnlig president?"
Såklart, the female Clinton representerar såklart alla kvinnor. Är man inte redo att ha henne som president, så är man inte redo att ha någon kvinna i makten. Det är såklart därför hon håller på att falla efter Obama...
Fel, svt-snubbe.
Om Hillary inte går vidare så är det endast på grund av hennes politik.
Anledningen till alla "nedlåtande" skämt (som påpekar de typiska könsrollerna, mannen jobbar, kvinnan är hemma) är antigen för att man vet att det kommer att störa alla hennes stödjare, eller för att folk är lätt efterblivna. Inte för att USA är efter inom jämlikhet.

"Mönstring till värnplikt måste göras könsneutral"

Det är sånt himlans tjat om jämlikhet och hur kvinnor ska få samma möjlighet (och det väl använda ordet LÖN i sammanhanget) som män, för samma arbete.
Varför har det inte tjatats lika mycket om att män ska ha samma vilkor som kvinnor?
Varför är det så att killar, underåriga killar, ofta blir dömda som myndiga? (Är det lika många tjejer, procentuellt sett?) Ska de anses ha större ansvar, när vi vet ett deras utveckling skiljer sig från tjejers? Vi anses utvecklas snabbare och dessutom ta mer ansvar...

Och varför kan killar bli tvingade till mönstring och har värnplikt, men inte vi tjejer?
"Mönstrin till värnplikt måste göras könsneutral" / Björn Körlof
Jag kan inte hålla med mindre.

Ska vi kräva jämlikhet så ska det väll för fasen vara jämlikt för alla.

Gucci

Gucci öppnar en över 4000 kvm stor butik på manhattan.
Åh vad Sthlm är litet, vad man egentligen inte vill bo här när man blir rik..
Haha...

v9

Måndag, Tisdag, Onsdag stallet, tvinspelning på onsdagkväll också.
Torsdag Ekerö o lämnade ett spel till Jenny,
Fredag böt jag hem (till pappa), joggade, red.. (Sikina var allvarligt talat GRÅ!! Smörjde hennes hoppgrejer, Kattis blev glad :) )
Lördag(idag) Stallet, söndag blir det också så...

Granatäpple är min passion...
På måndag börjar jag en ny era, med jogging på morgonen och massor av frukt och rucola. Måste ju göra något åt den hemska konditionen jag har...

Använd alla medel för att tala, men använd endast tolkningsförmågan till att lyssna.
Vet inte vad jag ska prioritera

RSS 2.0