Så skrattretande

Orka vara så inne i att var ung och vild att man stör sig på vad som krävs för framtiden.

Sikina var lika underbar som vanligt, trots att hennes fjolliga sida märktes av. Gillar att det hinder vi haft kanske minst problem med var det jag valde att klanta mig på. Oh well. Sista hindret bara skulle jag över, Över, verkligen över ordentligt. Ingen tvekan, ingen knocka mig själv, inget låsamigochgåföre som jag så ofta brukar göra. Usch vad pinsamt när jag tänker på hur jag har ridit mot hinder under hösten. Stackaren <3
Ska kolla på filmen pappa spelade in också :D:D Han var ju o filmade :D

Allt annat under helgen gick bra, men mina schemalagda dagar börjar spricka lite i kanterna, så jag måste plugga extra mycket i veckan nu. Sen får jag inte försumma fysiken bara på grund av matten, det går inte.
J ska såklart komma över och kolla på när jag hoppar (ha, filmen pappa spelade in på mig o Sikinisen alltså), spela Mariokart till Wii och prataprataprata. Kanske att vi byter Paris till NY om vi får för Papi..? Paris kan vi ta nästa sommar :D

Trött

Hard work, work, work hela helgen lång
och jag börjar känna av det redan nu. På söndag måste jag dessutom plugga lite matte efter det att jag har jobbat..


Jag är ju så klantig. Vi får se om jag är lite tjock i ansiktet imorgon :D
Då ska jag i alla fall rida ordentligt i morgon...

Hur lyckas jag?

Jag upplever just nu det tredje symtomet för att vara på god väg på atb bli sjuk.
Jag har haft huvudvärk, lätt täppt i näsan och har just nu ont i halsen.
Suck, att jag alltid lyckas! Tredje gången i år, hoppas dock att det blir varken en månad eller en vecka den här gången, för en vecka har jag ju inte tid att vara sjuk. Jag ska ju tävla på lördag, och förra hopptävlingen missade jag eftersom att... jag var sjuk!!!

Nej, tors-sön kommer bli extremt aktiva för min del..
"Hard work, work, work"
Oerhört roligt kommer det bli i alla fall!
Och jag har för första gången på kanske 2 månade uppdaterat min spellista på iTunes och min iPod. Inte lyssnat igenom alla låtar, däremot, och jag har ju itne plats för alla på min lilla iPod (1 GB).
Inte tänker jag köpa en ny, däremot, för jag vill köpa en kjol, en klänning, två tröjor och spara till resa till Paris, såklart, där jag också hade tänkt shoppa. Kjolen kostar 1100 kr, tröjorna o klänningen runt samma pris. Gosh, vad jag skämmer bort mig själv, men jag kör på kvalitet före kvantitet. :D

Nu ska jag lämna er till era egna filosofiska tankar och försöka att inte somna, för vi ska snart få gäster.

Fortfarande underbart!

Livet är fortfarande underbart. Imorgon kommer äga allting.
Planering is the shiet, målbilder ska man ha för allt
och alla ska känna hästar som Sikina-Field.
Så glad för att jag får rida denna stora polle som hoppar i princip allt,
Och efter idag tror jag att allt kommer bli bättre. Idag var första gången på länge som jag faktiskt tyckte att det var extremt kul och inte var ett dugg rädd för hindrena. Efter feedbacken vågade jag verkligen höja blicken och rida mer. Blev lite osäker när jag höll på att tappa stigbygeln, men snäll som Hon är så galopperade hon bara på och hoppade allt jag bad henne om.

LoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLove.

Hopptävling 26/4. Can't wait. (Pappa kanske kommer och kollar. Då ska jag be honom ta med sig kameran.)

Så underbart.

Det har varit så underbart med allt den senaste tiden att jag bara sitter och väntar på att det ska vända. Helt omöjligt att det kommer att vara länge. Helgen vet jag kommer bli underbart kul (ringer er i morgon, flickor!) och nästa torsdag kommer det att vara full fart. Den helgen kommer att vara spännande, hopptävling då.

Bästa programmen på TV just nu
So you think you can dance Scandinavia - Danstävlingar funkar alltid, men SYTYCD tar priset. Grymma dansare, grymma domare, underbara koreografier. Bästa dansprogrammet ever <3 Kanal 5 torsdag 20.00
Cashmere Mafia- bästa tjejprogrammet, helt enkelt min framtidsvision. Karriärskvinnor med snygga kläder och underbara väskor. TV 3 måndag 21.00
Grand Designs- Fina, ibland extrema hus byggda i England där man får se hela processen. Jag och pappa sitter och skrattar ihjäl oss när programledaren förvånas över hur smarta svenskarna är med deras husbyggen: Isolering som är så bra att man knappt behöver värma huset, TREdubbla glas som man kan ÖPPNA och tvätta INSIDAN med persienner INNE mellan glasen, och såklart de vattensnåla toaletterna. Det är för roligt alltså... Discovery Travel&Living varje kväll 21.00, även på kanal 9

Folkmord, Cybermobbing och självmord.

Folkmord, Cybermobbing och självmord.
Tre allvarliga ämnen som tål att diskuteras.

Folkmord efter förintelsen förväntades vara omöjligt, ändå så ignorerade FN skriken på hjälp från Rwanda när hundratusentals människor blev mördade p.ga. sin religion. De drog tillbaka sina styrkor när de var det enda som gav de utsatta hopp. Militärer som såg de utsatta och vad som låg framför dem var tvingade att vandra därifrån och möta deras blickar. Att vara utpekad till att dö för vad man tror och har levt efter finns inte ens på våran karta. Det är för overkligt för oss att inse hur fler folkmord efter WW2 kunde inträffa. Det är inte okej.

När en mamma skapar ett falskt MySpace-konto för att se vad hennes dotters fd. kompis säger om henne, låtsas vara en nyvunnen kompis för att sen säga att hon inte längre vill vara det och därefter trakassera och mobbar henne tills denna 13-åriga flicka begår självmord, så har allting gått för långt. Mobbing har fått en ny innebörd, det är inte längre krokben i korridoren (som bara det är en förnedring) utan det är nu trakassering i hemmet. Av en fullvuxen kvinna som bor bara några hus bort! Det är absurt, och kvinnan kan inte straffas på ett enda sätt. Det finns ingen lag som säger att man inte får mobba någon, trots att det leder till psykiskt lidande i en abnormt stor portion när mobbingen dimper ner i ens gästbok eller mejlbox även i hemmet.

För många unga klarar sig inte igenom den jobbiga perioden för att de inte kan hitta någon stabilitet. De kan inte ens få nya kompisar på nätet, för där hittar mobbarna personen också. Rykten sprids och ett förvirrat barn sitter i sin inlåsta hjärna och tanken självmord ploppar upp. En väg ut.

En väg ut.

Kusiner <3

Ben & Jerrys night.
I miss you and I'm looking forward to this weekend.
I can't wait...Idag var jag riktigt duktig. Jag har nu inlett repetitionen för nat maD, stoltare och duktigare tror jag att det är svårt att vara....

Mjau

Jag ser 100% sliten ut och jag är 150% trött. Jag rekomenderar inte många att tillbringa så många timmar på två dagar som jag har gjort med att stå i ridhuset, även om det varit kul.

Grattis Anna
, 40 år. Vi får se hur många gånger till du behöver visa legget på systembolaget :D

Imorgon ska jag vara riktigt duktig och börja plugga inför nationella i maD. Jag är så grym...
Får se om jag kanske till och med hinner rida i veckan, tror inte det, men vi får la se... Kanske på tisdag? Eller onsdag? Äh jag får se.

Lördag-

Jag är ganska så trött i dag.
I morgon kommer jag att vara helt slut, haha. Nejdå jag kommer lungt att överleva dagen. Den kommer att ordna sig. Jobba, fira, köra... Ska bli intressant.
Inget viktigt idag alltså. Inget värt att skriva.

Ååh. Sikina var finare än någonsin tidigare idag. Är riktigt glad för det just nu. Love,Love.

Civilekonom?

Paris, Paris, Paris

image17


Jag vill till Paris nu och föralltid. Jag vill vara en rik fransyska, ha en tusen möjligheter och människor som fjäskar för en.
Ibland blir det vanliga livet, som helt och hållet räcker för lilla mig, för vanligt och man längtar till något extra ordinärt. Man längtar till den oberoende drömmen som inte har något som helst att göra med det man sysslar med för tillfället.


Tisdag

Jag har, för ganska länge sen, insett att jag sätter upp mål som jag sen inte arbetar för. Fysiken försöker jag faktiskt att arbeta för, men när det gäller matten så är det helt dött. Matte har aldrig varit så här svårt, jag måste komma ikapp och det nu för jag har prov i morgon. DET, mina vänner, är riktigt illa. Ligger inte på den nivån jag vill ligga på.
Tur är väll att svenskan och engelskan går lika bra som vanligt. Annars skulle jag deppa ihop.

Riktigt deprimerande att det har blivit så kallt igen att det faktiskt har snöat idag. Inte mycket, men iallafall.

Har många saker jag ska göra nästa vecka, bara för mig. Jag ska träna, träna och träna, plugga fysik, matte och engelska och så ska jag träffa min mentor.


Slut på veckan

Jag är helt slut nu idag,
Det enda jag har gjort för mig själv idag är att stryka mina egna kläder. Toppen.

Skola i morgon igen, iväg och plugga och sen hem och plugga. Jag känner att jag låter oerhört positiv just nu, och egentligen så fattar jag väl inte varför jag bloggar när jag är på det här humöret. Då borde jag gå och lägga mig i stället, så det får väll helt enkelt bli god natt nu... (?)

...Onödigt att skriva något över huvud taget.
nätvärket WTFRUDOIN krånglar lite med mig. Säger att jag inte har någon uppkopling eller lösen eller något liknande....

Nej, sova var det

Lördag-

En ovanlig lördag, inte en enda stund i stallet.
Högskoleprovet hela dagen, Björn kom hem idag.

Fjortisar med respekt för sina medmänniskor men inte för sina prylar.

Träningsverk från igår. Hon var väldigt pigg...

Se på er mat | Vän

Se på er mat, människor! Såser, godis, chips, luftig mat, färdiglagat... Inget hjälper dig att må bättre.
Titta på "Du är vad du äter", du lär dig så mycket. Titta på deltagarnas hy. De är alldeles röda i fejan och hyn saknar lyster.
Du är vad du äter har en egen kokbok, dock från engelska serien, men det är inte sämre det. Den ska jag önska mig i födelsedagspresent.
Usch, jag vill inte tänka på vad jag brukar äta jämfört med vad jag ska.Du är en vän såsom ingen annan. Du lär mig vad jag gör fel utan att yttra ett ord, bara en massa saker som vi hela tiden diskuterar.
Äkta, everlasting vänskap för mig.Call me booring or whatever you want,
But I'm not interested in what you have to say.So you think you can dance

So you think you can dance är ett sådant underbart program.
All glädje som finns i dansen är så medryckande, känslorna har en möjlighet att bli så överväldigande.
Jag vill så gärna lära mig dansa. Quickstep får hela mig att ryckas med; glädjen, farten är så underbar och dansen bara strålar värme.
Det finns så många bra dansare, varav mångas liv påstås bero på denna fritidssyssla. Känslorna de flesta av dessa människor förmedlar är beviset på att de kommer göra allt de kan.

I höst måste jag ta mig mer tid att röra på mig. Det här funkar inte... Jag ska börja en ny rutin varje måndag att planera veckan. Första dagen varje månad ska jag kolla hur mycket pengar jag har och vad jag ska göra med dem.
Jag håller också på att spara pengar till en resa.
Efter sommaren ska jag ha sparat ihop 8.000, minst. Då ska jag också ha fixat internetbank, och i och med att jag kommer vara 18 då så kommer jag också ha ett större ansvar för min ekonomi.

Det säger jag alltid. Snart men inte nu.

RSS 2.0